olie of vet vlekken uit kleding

4
(1)

Iedereen overkomt het wel eens je hebt net nieuwe kleding en je staat te koken en morst zomaar olie op je shirt! Althans mij is het van de week overkomen en dat is best wel vervelend als je net een nieuw shirt hebt.

Toen dacht ik ineens aan het simpele afwassen, je gebruikt afwasmiddel in mijn geval dreft. om je vaat weer vetvrij en schoon te krijgen. Dus heb ik de olie vlek in mijn shirt ingewreven met puur afwasmiddel en dit een uur laten inweken. vervolgens met de hand en lauw water uitgewassen en mijn shirt in de wasmachine gedaan en precies zoals ik verwacht en gehoopt had was de olie vlek helemaal verdwenen en was mijn shirt weer helemaal als nieuw.

Dus een leuke tip van mij. Mors geen vet op je kleding en als het wel gebeurd doe dan de bovenstaande stappen doorlopen en je shirt is weer helemaal nieuw.

image_pdfimage_print

Vond je de informatie handig?

Klik op een ster om te stemmen

Gemiddelde stemmen 4 / 5. Aantal stemmen 1

Wees de eerste om een stem uit te brengen

As you found this post useful...

Follow us on social media!

Het spijt mij dat u het bericht niet bruikbaar vond

Laat ons het bericht verbeteren

Vertel mij alsjeblieft wat ik kan verbeteren

Geef een reactie

Your email address will not be published.