olie of vet vlekken uit kleding

printen
Iedereen overkomt het wel eens je hebt net nieuwe kleding en je staat te koken en morst zomaar olie op je shirt! Althans mij is het van de week overkomen en dat is best wel vervelend als je net een nieuw shirt hebt.

Toen dacht ik ineens aan het simpele afwassen, je gebruikt afwasmiddel in mijn geval dreft. om je vaat weer vetvrij en schoon te krijgen. Dus heb ik de olie vlek in mijn shirt ingewreven met puur afwasmiddel en dit een uur laten inweken. vervolgens met de hand en lauw water uitgewassen en mijn shirt in de wasmachine gedaan en precies zoals ik verwacht en gehoopt had was de olie vlek helemaal verdwenen en was mijn shirt weer helemaal als nieuw.

Dus een leuke tip van mij. Mors geen vet op je kleding en als het wel gebeurd doe dan de bovenstaande stappen doorlopen en je shirt is weer helemaal nieuw.

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *